Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Suriname staat open voor duurzame partnerschappen waarbij er met name gefocust wordt op productie, connectiviteit en innovatie. Het diversifiëren van de economie buiten de goedontwikkelde mijnbouwsector geniet hierbij prioriteit. Investeerders uit diverse lanen zijn reeds actief in Suriname, waaronder Nederland, Dubai, de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Trinidad&Tobago. Vanuit Suriname wordt er tevens zaken gedaan met deze zelfde landen, alsook met landen in de directe regio.

Indien u van plan bent zaken te doen in of vanuit Suriname is het goed om alvast de volgende contacten te noteren:

Investsur

Dit is het officiële investeringsinstituut in Suriname dat sinds 2018 operationeel is. Het instituut zal actief investeerders benaderen en investeringsvoorstellen beoordelen. Belangrijk hierbij is de duurzaamheid van projecten en het ontwikkelingspotentieel van de investering voor de economie, deze moeten in lijn zijn met de nationale ontwikkelingsplannen.

Investsur
Brokopondolaan 97
Paramaribo
Telefoon: +597 494-374

Kamer van Koophandel en Fabrieken
Een registratie van uw onderneming (of stichting) bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken is vereist wanneer u zaken zal doen vanuit Suriname. De Kamer is ook bereikbaar voor vragen over vergunningen of voor het verkrijgen van sectorspecifieke informatie.

Sommige type ondernemingen hebben daarnaast een bedrijfsvergunning nodig om te mogen opereren. Voor meer informatie over bedrijfsvergunningen, contactinformatie en meest gestelde vragen: http://gov.adept.sr/themas/ondernemen-en-investeren/procedures-en-vergunningen/

Zie http://www.surinamechamber.com

KKF- Kamer van Koophandel en Fabrieken
Prof. W.J.A. Kernkampweg 37
Paramaribo
Telefoon +597 530-311 / +597 530-313